Blind laat van zich horen: 'Nogmaals bedankt voor alle berichtjes'

Blind laat van zich horen: 'Nogmaals bedankt voor alle berichtjes'

25-12-2019 19:52
52

Daley Blind heeft op eerste kerstdag nogmaals zijn dank uitgesproken voor de vele steunbetuigingen die hij heeft ontvangen. Bij de 29-jarige verdediger van Ajax is onlangs een ontstoken hartspier geconstateerd.

'Nogmaals bedankt voor alle vriendelijke berichtjes die ik heb gehad. Omring je zelf met mensen van wie je houdt en pak die positieve energie. Gelukkig kerstfeest voor iedereen', schrijft Blind bij een foto op Instagram, waar hij samen met zijn vrouw Candy-rae Fleur en hun pasgeboren zoontje Lowen op poseert.

Blind werd eerder deze maand tijdens het Champions League-duel met Valencia plots duizelig, zonder dat er een tegenstander in de buurt was. De Oranje-international speelde de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena wel uit, maar kwam sindsdien niet meer in actie. Medisch onderzoek wees uit dat hij met een ontstoken hartspier kampt. Om die reden is preventief een ICD (implanteerbare cardioverter defibrilator) geplaatst.

Als gevolg van de ingreep gaat Blind begin januari niet met Ajax op trainingskamp naar Qatar. Hoelang de linkspoot aan de kant staat, is nog onduidelijk.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Again thanks for all the kind messages i received. Surround yourself with people you love and get that positive energy⚡️ Merry Christmas Everyone. 🎄🎅🏻

Een bericht gedeeld door Daley Blind (@blinddaley) op