Update: 'Ibrahimovic tekent voor half jaar en krijgt drie miljoen euro'

Update: 'Ibrahimovic tekent voor half jaar en krijgt drie miljoen euro'

26-12-2019 17:22 Laatste update: 17:16
59

Zlatan Ibrahimovic keert spoedig terug bij AC Milan. De Zweedse spits heeft de aanbieding van de club geaccepteerd, zo meldt Gianluca Di Marzio van Sky Sport Italia donderdagmiddag. De puntjes moeten nog wel op de i worden gezet.

Helemaal rond is het dus nog niet, maar Zlatan en Milan zijn voornemens om opnieuw met elkaar in zee te gaan. De club deed hem onlangs een voorstel, maar Zlatan wilde graag bedenktijd. Di Marzio meldde eerder op donderdag dat de spits binnen een of twee dagen zou reageren op het aanbod van zijn oude club, maar inmiddels is dat dus gebeurd.

Het is nog niet precies duidelijk wanneer Milan de terugkeer van Zlatan aan gaat kondigen. De club gebruikt donderdag en vrijdag om alles rond te maken, waarna de club met een persbericht naar buiten zal komen. 

Het was lang onduidelijk voor welke club Zlatan zou gaan spelen. Meerdere Serie A-clubs hadden belangstelling voor hem, maar hij kon naar verluidt ook terecht bij Everton. LA Galaxy probeerde er aan de andere kant alles aan te doen om hem te behouden. Zijn contract daar loopt aan het einde van het seizoen af.

Update: Meerdere media uit Italië maken melding van een sensationele terugkeer van Zlatan bij Serie A. Volgens diverse bronnen gaat de Zweed voor een half jaar tekenen en strijkt hij in die periode drie miljoen euro op. Of Milan de verbintenis zal verlengen hangt af van wat Zlatan in het half jaar presteert. De verwachting is dat hij in het nieuwe jaar gaat tekenen.