Van Hooijdonk en Janssen over teleurstellingen Feyenoord: 'Niet meer bij selectie'

Van Hooijdonk en Janssen over teleurstellingen Feyenoord: 'Niet meer bij selectie'

26-12-2019 16:47
57

Pierre van Hooijdonk is niet bepaald onder de indruk van Nicolai Jörgensen, die een zeer teleurstellende eerste seizoenshelft achter de rug heeft bij Feyenoord. NOS-commentator Arno Vermeulen is niet onder de indruk van Orkun Kökcü en Theo Janssen vindt Liam Kelly teleurstellend.

"Hij stelt het meeste teleur", zegt Van Hooijdonk op de site van de NOS over Jörgensen. "Met twee goals in - ik meen - dertien wedstrijden. Dat is veel te weinig, zowel qua goals als qua aantal duels. En hij zit ook nu nog in een fase waarin het allemaal zeker niet goed valt."

Vermeulen noemt Kökcü: "Ik heb wel moeite om zijn kwaliteiten elke week te zien. Is hij nou echt een groot talent? Dat zou ik ook wel meer willen zien", zegt de commentator van de NOS.

"Mensen zijn hem alweer vergeten", zegt Janssen over Kelly, die afgelopen zomer overkwam van Reading, waar hij samenwerkte met Jaap Stam. "Hij deed in het begin een paar wedstrijden mee, maar daarin vond ik hem een van de minderen. Nu zit-ie volgens mij nooit meer bij de selectie."