'Tegenvaller voor Real Madrid: Hazard langer dan verwacht aan de kant'

'Tegenvaller voor Real Madrid: Hazard langer dan verwacht aan de kant'

27-12-2019 09:30
13

Een tegenvaller voor Real Madrid: de Spaanse grootmacht moet het langer dan verwacht zonder Eden Hazard stellen. De revalidatie van de Belgische dribbelaar neemt meer tijd in beslag, zo meldt Marca. 

Hazard viel eind novemer in het Champions League-duel met Paris Saint-Germain (2-2) uit met een enkelblessure. Sindsdien kwam hij niet meer in actie voor Real Madrid. De Koninklijke sprak eerder de verwachting uit dat de 28-jarige aanvaller na de jaarwisseling zou terugkeren, maar daar is geen sprake meer van. De Rode Duivel kan vermoedelijk pas eind januari of begin februari zijn rentree maken.

De medische staf van Real Madrid wil geen enkel risico nemen met Hazard, die sinds zijn komst naar de Spaanse hoofdstad met blessures kwakkelt. Trainer Zinedine Zidane kan onder meer tijdens het treffen met Valencia om de Spaanse Supercup niet over Hazard beschikken. Die wedstrijd wordt op 8 januari in Saoedi-Arabië gespeeld.

Wel doet Real Madrid er alles aan om met een topfitte Hazard aan de aftrap te staan in de krakers tegen Manchester City in de achtste finales van de Champions League. De duels met de Engelse topclub worden op 26 februari en 17 maart gespeeld.