Manchester City én Liverpool binnen 48 uur: 'Gelukkig de twee minste teams, haha'

Manchester City én Liverpool binnen 48 uur: 'Gelukkig de twee minste teams, haha'

27-12-2019 21:28
7

Wolverhampton Wanderers draait overuren dit seizoen. The Wolves hebben dit seizoen al 32 (!) wedstrijden gespeeld in de Premier League, de League Cup en de Europa League en hebben bovendien een loodzwaar programma rondom de jaarwisseling.

De ploeg van Nuno Espírito Santo heeft vrijdagavond om 20.45 uur Nederlandse tijd afgetrapt tegen Manchester City en mag zondag alweer afreizen naar Liverpool. "Maar goed dat we tegen de twee slechtste clubs in de competitie spelen", lacht middenvelder Romain Saïss in gesprek met The Guardian.

Nadat The Wolves binnen 48 uur de nummers één en twee van vorig seizoen hebben getroffen, spelen ze op nieuwjaarsdag tegen Watford en op zaterdag 4 januari tegen Manchester United, voor de FA Cup. Herstellen is dus van levensbelang, weet nu ook Saïss. "Slapen, massages, ijsbaden, cold chambers... Soms ben je meer daarmee bezig dan met trainen", aldus de Marokkaans international, die nog met Wolverhampton in het Championship speelde. "Natuurlijk speel je daarin ook veel wedstrijden, maar de terugreis na Fulham- of Bristol City-uit is toch iets anders dan een vlucht vanuit Istanbul", doelt hij op de Europese wedstrijden tegen Besiktas.