'Feyenoord hoort bij PSV en Ajax, maar dat is nu al lang uit zicht'

'Feyenoord hoort bij PSV en Ajax, maar dat is nu al lang uit zicht'

29-12-2019 16:52 Laatste update: 17:30
120

Feyenoord heeft een turbulente eerste seizoenshelft achter de rug. Onder Jaap Stam werden niet de gewenste resultaten behaald, waarna Dick Advocaat het stokje overnam. Inmiddels is de weg naar boven ingezet, maar bij FOX Sports wordt de Rotterdamse club aangewezen als grootste tegenvaller.

Analisten van FOX Sports blikken terug op de eerste seizoenshelft en kiezen hun grootste tegenvaller. "Feyenoord", is het duidelijke antwoord van Ronald de Boer, die meer verwacht had van de Rotterdammers. "Omdat ook nu alweer het kampioenschap uit zicht is, en je verwacht toch dat Feyenoord wat langer mee gaat doen met de top-drie."

De Boer is van mening dat Feyenoord zich zou moeten kunnen meten met de top van Nederland. "Feyenoord hoort bij PSV en Ajax, maar dat is nu al lang uit zicht." De analist krijgt bijval van Marco van Basten, die eveneens teleurgesteld is in de eerste seizoenshelft van Feyenoord. "Grote club, groot stadion, geweldig publiek. En daar hoort iets bij vind ik. Daar horen titels bij, daar hoort goed voetbal bij. Ik vind het elke keer jammer dat dat nog steeds zo lang op zich laat wachten."