Personele problemen voor Schreuder, assistent verkiest hoofdtrainerschap

Personele problemen voor Schreuder, assistent verkiest hoofdtrainerschap

Gepubliceerd: maandag 30 december 2019 om 11:31ma 30-12-2019 om 11:31

Laatste update: maandag 30 december 2019 om 11:39ma 30-12-2019 om 11:39

Alfred Schreuder moet bij Hoffenheim op zoek naar versterking voor zijn staf. De Nederlandse oefenmeester raakt zijn assistent Pellegrino Matarazzo kwijt.

Schreuder mag midden in het seizoen gaan zoeken naar versterking voor het technisch hart van Hoffenheim. Maandagochtend maken verschillende Duitse media bekend dat Matarazzo, de rechterhand van Schreuder, op eigen benen komt de staan. De trainer gaat als hoofdcoach aan de slag bij VfB Stuttgart, de huidige nummer drie op het tweede niveau in Duitsland. Matarazzo zat sinds 2016 bij Hoffenheim en werkte daar onder Julian Nagelsmann en Schreuder.

Thomas Hitzlsperger, oud-international van Duitsland en directeur bij Stuttgart, toont zich verheugd met het aanstellen van de oud-assistent van Schreuder. "We willen op korte termijn succesvol zijn, ons voetbalprofiel verbeteren en ervoor zorgen dat de deur naar het eerste elftal in de toekomst openblijft voor onze jeugdspelers. Met Matarazzo als hoofdcoach, zien we onszelf goed gepositioneerd voor al deze uitdagingen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws