Jahanbakhsh verheugt zich op toekomst na treffer: 'Ik wil elke wedstrijd spelen'

Jahanbakhsh verheugt zich op toekomst na treffer: 'Ik wil elke wedstrijd spelen'

30-12-2019 11:54 Laatste update: 12:59
30

Alireza Jahanbakhsh hoopt een hele nare periode uit zijn carrière achter zich te laten. De oud-speler van AZ scoorde zaterdag èindelijk zijn eerste doelpunt voor Brighton & Hove Albion.

Jahanbakhsh werd met veel bombarie gepresenteerd als de recordaankoop van Brighton, maar kon in zijn eerste anderhalf jaar nooit de verwachtingen waarmaken. "Het waren erg moeilijk tijden voor me. De laatste weken waren héél moeilijk voor mij en mijn familie, omdat zoiets nog nooit is voorgekomen in mijn carrière. Het lastigste voor me was om te wennen aan het nieuwe team, de nieuwe stad en de nieuwe cultuur", verzucht de Iraniër tegenover The Telegraph.

Wedden

Meer odds

Zaterdagmiddag kreeg de vleugelflitser de kans om zich te bewijzen én met succes. Al na drie minuten tekende hij voor de openingstreffer en Jahanbakhsh liet de tranen direct vloeien na zijn doelpunt. "Als je lang niet speelt en ineens de kans krijgt, is het erg moeilijk mentaal honderd procent te zijn", legt hij uit. "Nu ben ik gewend aan het team en de stad. Ik heb een ander gevoel dan vorig seizoen. Ik wil elke wedstrijd spelen, maar dat is aan de manager", spreekt Jahanbakhsh hoopvol.