'Barça-duo op weg naar Milaan: Catalanen accepteren bod van 20 miljoen'

'Barça-duo op weg naar Milaan: Catalanen accepteren bod van 20 miljoen'

30-12-2019 19:55 Laatste update: 20:05
12

Zowel AC Milan als Internazionale hoopt in januari transferzaken te doen met FC Barcelona. De stadgenoten zetten in op de komst van respectievelijk Jean-Clair Todibo en Arturo Vidal. Een deal voor de Franse verdediger is inmiddels nabij, melden Italiaanse media.

Barça zou hebben ingestemd met een voorstel van twintig miljoen euro voor Todibo, die mede door de aanwezigheid van Gerard Pique nauwelijks aan bod komt in Camp Nou. De Catalanen zijn dan ook bereid om mee te werken aan een transfer van de mandekker, die begin dit kalenderjaar voor één miljoen euro overkwam van Toulouse.

Todibo was naar verluidt ook in beeld bij het Bayer Leverkusen van coach Peter Bosz, maar Milan is bereid om dieper in de buidel te tasten. Opvallend genoeg zou er geen sprake zijn van een terugkoopoptie. Daar leek de Spaanse grootmacht eerder wel op in te zetten. Todibo moet zelf overigens nog tot overeenstemming komen met de Rossoneri.

Ook Vidal lijkt op weg naar de uitgang bij Barça. De Chileense middenvelder leeft in onmin met zijn werkgever en zou reeds hebben ingestemd met een aanbod van Inter. Vice-voorzitter Javier Zanetti van de Nerazzurri steekt de interesse niet onder stoelen of banken.

"Vidal is een speler met een geweldige persoonlijkheid en veel ervaring, we zullen zien wat er gebeurt", vertelt Zanetti aan de Argentijnse tak van ESPN. "We praten over een speler die ons niveau zeker omhoog kan brengen."