The Telegraph: Chelsea meldt zich bij Leipzig in jacht op aanvallende versterking

The Telegraph: Chelsea meldt zich bij Leipzig in jacht op aanvallende versterking

30-12-2019 23:57 Laatste update: 23:58
32

Chelsea heeft navraag gedaan bij RB Leipzig naar een eventuele transferclausule in het contract van spits Timo Werner. De Londense club wil zich in de winterse transferperiode versterken en zien in Werner een goede aanwinst.

Chelsea wil de voorhoede versterken en kijkt daarbij niet alleen naar Werner, maar ook naar Moussa Dembélé, Jadon Sancho, Wilfried Zaha, Leon Bailey en Samuel Chukwueze, zo meldt The Telegraph. Leipzig lijkt niet mee te willen werken aan een tussentijds vertrek van Werner en gaf al aan er alles aan te doen de spits in januari bij de club te houden.

Wedden

Meer odds

Er gingen de laatste maanden echter geruchten rond, waarin aan werd gegeven dat Werner een clausule in zijn contract heeft staan. Hierdoor zou hij voor een minimaal bedrag van 30 miljoen euro en maximaal 60 miljoen. Chelsea probeerde dit aan het licht te krijgen om een overstap in januari mogelijk te maken.

Werner was tot nu toe 23 keer trefzeker in 24 wedstrijden voor Leipzig dit seizoen. Daarnaast kan de aanvaller zowel centraal als vanaf de vleugels spelen.