'Sparta vangt miljoenen voor Ache en ziet Dervisoglu vermoedelijk niet terug'

'Sparta vangt miljoenen voor Ache en ziet Dervisoglu vermoedelijk niet terug'

Gepubliceerd: dinsdag 31 december 2019 om 08:30di 31-12-2019 om 08:30

Sparta houdt aan de transfer van Ragnar Ache naar Eintracht Frankfurt naar verluidt twee miljoen euro over. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen, meldt De Telegraaf dinsdag.

Ache maakt het seizoen af bij Sparta, waarna hij vanaf de zomer de concurrentiestrijd moet aangaan met Bas Dost bij de Bundesliga-club. De 21-jarige spits tekent een contract voor vijf jaar. Het was voor Sparta belangrijk dat de Duitse jeugdinternational het seizoen afmaakt op Het Kasteel, aangezien hij een belangrijke schakel is in de ploeg van coach Henk Fraser.

Of Halil Dervisoglu nog in actie komt voor de Rotterdammers, is twijfelachtig. De aanvaller is vanaf 1 januari speler van Brentford, waar hij hoe dan ook aansluit. Volgens het Algemeen Dagblad is de kans klein dat Dervisoglu alsnog voor een halfjaar wordt verhuurd aan Sparta. PSV-huurling Joël Piroe lijkt daardoor een kans in de basis te krijgen na de winterstop. Lars Veldwijk is de andere optie. Hij wordt in verband gebracht met een vertrek, maar een concreet bod bleef tot dusver uit.

Dante Rigo maakt het seizoen gewoon af bij Sparta. De Belgische middenvelder wordt eveneens gehuurd van PSV, maar kreeg in de eerste seizoenshelft minder speeltijd dan gehoopt. Rigo was ontevreden over zijn bijrol, maar hij stond tijdens de knappe 3-0 zege op AZ in de basis.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws