'Van Bronckhorst en management willen niets zeggen over aanbieding uit China'

'Van Bronckhorst en management willen niets zeggen over aanbieding uit China'

31-12-2019 12:41
27

Giovanni van Bronckhorst en zijn managementbureau willen niet reageren op de geruchten die hem aan Guangzhou R&F uit China linken. Maandag werd de voormalig trainer van Feyenoord door Marca aan de Chinese club gelinkt.

Er zou al een aanbieding voor Van Bronckhorst klaarliggen, maar Voetbal International weet nu te melden dat de 44-jarige oefenmeester niets wil zeggen over een eventuele overstap. Na zijn vertrek bij Feyenoord ging Van Bronckhorst aan de slag bij de City Group, waar clubs als Manchester City, New York City FC en Melbourne City FC onder vallen.

Het voetbaltijdschrift laat weten dat Van Bronckhorst er voor openstaan om weer ergens als eindverantwoordelijke te werken en het Chinese Guangzhou ziet dat ook wel zitten. Afgelopen seizoen werd de club twaalfde in de Super League, maar met Van Bronckhorst wil Guangzhou graag hogerop. Er wordt namelijk een salarisplafond ingevoerd in de Chinese competitie en mede daardoor denkt de club de concurrentie met de grootmachten weer aan te kunnen.