'Juventus wil vertrouwen in Ronaldo laten blijken: nieuw contract in de maak'

'Juventus wil vertrouwen in Ronaldo laten blijken: nieuw contract in de maak'

31-12-2019 17:08
19

Juventus denkt er over na het contract van Cristiano Ronaldo open te breken en te verlengen, zo meldt Corriere dello Sport. Hoewel het contract van de Portugese superster nog loopt tot medio 2022, lijkt de club Ronaldo vooral tevreden te willen houden.

Ronaldo gaf vorige week tijdens een persconferentie in Dubai al aan dat het steeds vaker voorkomt dat voetballers door kunnen gaan tot zo ongeveer 40 jaar oud zijn. Het contract van Ronaldo loopt pas in 2022 af, maar Juventus lijkt met de contractverlenging aan te willen geven vertrouwen te hebben in de capaciteiten van de aanvaller.

Wedden

Meer odds

Ronaldo verdient in Turijn 31 miljoen netto per seizoen, plus bonussen, maar zijn salaris zal niet aanzienlijk hoger gaan worden, zo weet Corriere dello Sport. Ronaldo werd in zijn carrière vijf keer uitgeroepen tot beste speler van Europa. De eerste in dienst van Manchester United (2008), de rest in dienst van Real Madrid (2013, 2014, 2016 en 2017).

Er bestaat ook interesse vanuit de Verenigde Arabische Emiraten, waar Ronaldo een pot met goud staat te wachten waneer hij besluit daar aan de slag te gaan. De Portugees lijkt echter totaal niet geïnteresseerd.