'Concrete Turkse belangstelling voor Matavz; Vitesse houdt transfersom over'

'Concrete Turkse belangstelling voor Matavz; Vitesse houdt transfersom over'

01-01-2020 13:49
26

Tim Matavz lijkt deze transferperiode te gaan vertrekken bij Vitesse. Göztepe uit Turkije wil de Sloveense spits, die na dit seizoen uit zijn contract loopt in Arnhem, graag binnenhalen en hoopt in januari zaken te kunnen doen met Vitesse.

Göztepe is concreet voor Matavz en het vertrek van de spits kan dan ook snel beklonken zijn, schrijft Omroep Gelderland. Matavz zou dan wel nog een transfersom opleveren voor Vitesse, want hij heeft nog een contract voor een half jaar in GelreDome. Ook een aantal clubs uit Saoedi-Arabië heeft interesse in Matavz, maar de club uit Turkije ligt momenteel op pole-position.

Wedden

Meer odds

Vorige zomer leek Matavz al naar Turkije te vertrekken, omdat Besiktas zich destijds meldde voor de Sloveen. Leonid Slutsky, op dat moment nog trainer van de Arnhemmers, blokkeerde de transfer omdat hij vond dat Matavz te belangrijk was voor zijn team. Nu is de Russische trainer weg en beleeft de spits een mindere fase.

Göztepe, de nummer tien van de Süper Lig in Turkije, wil dus graag toeslaan en Matavz naar Izmir halen. Omgekeerd wil ook de Sloveense aanvalsleider graag een stap maken en hoopt hij dat de beide clubs eruit komen.