De Boer: Nu gaan we helemaal op hem letten, nu Memphis Depay geblesseerd is'

De Boer: "Nu gaan we helemaal op hem letten, nu Memphis Depay geblesseerd is'

01-01-2020 19:38
47

Myron Boadu wordt in 2020 de man op wie we moeten letten. Dat stelt Ronald de Boer, die net als Arnold Bruggink veel verwacht van de achttienjarige AZ-spits. Kenneth Perez tipt Mohamed Ihattaren.

Boadu was in de eerste seizoenshelft goed voor elf doelpunten en maakt na de zware knieblessures van Memphis Depay en Donyell Malen kans op een basisplaats bij Oranje. "Dé speler die doorkomt, waar we op gaan letten, is Boadu. Die is er eigenlijk al", zegt De Boer bij FOX Sports.

"Nu gaan we helemaal op hem letten, nu Memphis Depay geblesseerd is. We hebben een spits nodig en Donyell Malen is nog niet zeker", aldus de oud-international. Arnold Bruggink is het daarmee eens. "Ik denk dat hij nog grote stappen gaat maken."

Kenneth Perez zet in op PSV-revelatie Mohamed Ihattaren (17). "Hij kan alleen maar beter worden. Het enige wat ik hoop is dat zijn status hem niet in de war brengt. Hij wordt overal geroemd en wordt straks in verband gebracht met grote clubs. Dan is het zaak om rustig te blijven en het voetbal te laten spreken. Tot nu toe doet hij dat fantastisch."