Fortes wil zomerse transfer nú al maken: 'Onze primaire reactie is nee'

Fortes wil zomerse transfer nú al maken: 'Onze primaire reactie is nee'

Gepubliceerd: donderdag 2 januari 2020 om 12:47do 02-01-2020 om 12:47

Sparta wil Jeffry Fortes deze winter al naar Het Kasteel halen. De club maakte eerder op donderdag melding van de transfervrije komst van de Excelsior-verdediger in de zomer, maar hoopt de transfer dus te vervroegen.

In gesprek met het Algemeen Dagblad laat zaakwaarnemer Greg Gorré weten: "Jeffry heeft er zijn zinnen op gezet om nu al naar Sparta te gaan. Hij wil zo snel mogelijk aansluiten bij zijn nieuwe club." Fortes hoopt zelf zijn laatste wedstrijd voor Excelsior te hebben gespeeld. "We snappen heel goed dat Jeffry voor Excelsior een belangrijke speler is, maar we hopen ook dat ze met ons mee willen denken. Jeffry wil dolgraag naar Sparta."

Excelsior lijkt echter niet mee te willen werken aan een vroegtijdig vertrek van de dertigjarige Fortes. "Wij gaan met Excelsior voor directe promotie naar de Eredivisie", zegt directeur Ferry de Haan tegen het dagblad. "Om die reden willen we Jeffry niet nu al laten gaan. Onze primaire reactie is dus ‘nee’. Dit hebben we Sparta en ook de zaakwaarnemer van Jeffry laten weten. We zullen deze maand wel zien hoe de zaak zich verder ontwikkelt. Wanneer hij per direct zou willen vertrekken, moet daar natuurlijk iets tegenover staan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws