Hoge verwachtingen van ADO-trainer Pardew: 'Precies wat we nodig hebben'

Hoge verwachtingen van ADO-trainer Pardew: 'Precies wat we nodig hebben'

02-01-2020 15:59 Laatste update: 16:35
80

ADO Den Haag heeft het volste vertrouwen in Alan Pardew. De Engelsman werd aangesteld als hoofdtrainer voor de rest van het seizoen en moet ADO in de Eredivisie houden.

In gesprek met FOX Sports gaat algemeen directeur Mohammed Hamdi in op de komst van Pardew, die direct grote indruk maakte in Den Haag. "Toen we voor het eerst met elkaar hebben gezeten… zo gemotiveerd en gedisciplineerd. Je ziet gewoon het vuur in zijn ogen om weer terug te komen in de voetballerij en om het goed te doen."

"Dat is volgens mij precies wat wij nodig hebben", vervolgt Hamdi. "Een trainer die vol met passie zit en die graag ADO Den Haag in de Eredivisie wil houden. Ik moet zeggen: een betere match kunnen we op dit moment niet vinden."

ADO stelt Pardew aan voor de rest van het seizoen, nadat Maurice Steijn bedankte om tussentijds als hoofdtrainer in te stappen. Steijn lijkt de gedroomde kandidaat om volgend seizoen aan de slag te gaan in het Cars Jeans stadion, maar Hamdi sluit niet uit dat Pardew langer blijft. "Nee, dat is zeker niet uitgesloten. We hebben hem op dit moment een contract gegeven voor een halfjaar, omdat we heel erg het vizier hebben gericht om in de Eredivisie te blijven."