'Feyenoord ziet Club Brugge-bod van 9,5 miljoen op 'El Tanque' geweigerd worden'

'Feyenoord ziet Club Brugge-bod van 9,5 miljoen op 'El Tanque' geweigerd worden'

03-01-2020 07:34
56

Adolfo Gaich werd in de zomer nog nadrukkelijk gelinkt aan Feyenoord, maar de concurrentie voor de Argentijnse spits van San Lorenzo is fors. Het Nieuwsblad meldt vrijdag dat Club Brugge - tevergeefs - een miljoenenbod heeft uitgebracht.

Gaich, bijgenaamd 'El Tanque', moet de nieuwe spits in het systeem van Club Brugge-trainer Philippe Clement worden. San Lorenzo, de huidige club van de twintigjarige Argentijn, laat hem echter niet zomaar gaan. Een openingsbod van 9,5 miljoen euro is afgeslagen, meldt Het Nieuwsblad.

De zaakwaarnemer van Gaich bevestigt dat Club Brugge en San Lorenzo nog steeds contact met elkaar hebben. "Adolfo is gemotiveerd om de stap naar een Europese competitie te zetten", aldus Pablo Caro. "Club Brugge is een grote naam in Europa en het vooruitzicht om in de Europa League tegen Manchester United te spelen, spreekt Adolfo zeker aan."

Gaich is de aanvoerder van Argentinië O23 en was in zijn laatste vier wedstrijden voor San Lorenzo vier keer trefzeker. Ook onder meer Everton en Real Betis hebben interesse. Afgelopen zomer was Feyenoord in de race, maar de Rotterdammers kunnen de spits waarschijnlijk niet meer betalen.