'Real Madrid blijft trouw aan transferbeleid en verrast: interesse in Lille-trio'

'Real Madrid blijft trouw aan transferbeleid en verrast: interesse in Lille-trio'

03-01-2020 08:24 Laatste update: 08:46
25

Real Madrid heeft in de zoektocht naar talentvolle versterkingen de blik gericht op Lille OSC. Liefst drie spelers van de Franse club staan op de Spaanse radar, meldt Marca.

Het transferbeleid van Real Madrid is de laatste jaren gericht op het binnenhalen van talent en ook dit seizoen vaart De Koninklijke die koers. In de zoektocht naar nieuwe spelers, is de Spaanse grootmacht volgens Marca uitgekomen bij Lille. Victor Osimhen, Boubakary Soumaré en Gabriel dos Santos Magalhaes staan op het lijstje.

Osimhen (foto) beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak, nadat hij in de zomer voor twaalf miljoen euro overkwam van Charleroi. In de Ligue 1 en Champions League scoorde de Nigeriaanse spits aan de lopende band, al vond hij niet het net in de twee wedstrijden tegen Ajax.

Soumaré is een verdedigende middenvelder, die in 2017 door Lille werd overgenomen van Paris Saint-Germain. Hij zou op termijn Casemiro kunnen opvolgen, schrijft Marca. De 22-jarige Gabriel is een verdediger, die pas dit seizoen een basisplaats heeft bemachtigd bij Lille.

Met de verkoop van onder meer Nicolás Pepe (Arsenal), Thiago Mendes (Olympique Lyon), Rafael Leão (AC Milan), Anwar El Ghazi (Aston Villa) en Youssouf Koné (Olympique Lyon) incasseerde Lille de laatste jaren al zo'n 150 miljoen euro aan transfersommen.