FC Den Bosch geeft nieuw contract aan veelbesproken trainer: 'Potentie is groot'

FC Den Bosch geeft nieuw contract aan veelbesproken trainer: 'Potentie is groot'

03-01-2020 13:58 Laatste update: 14:11
60

FC Den Bosch heeft het contract van Erik van der Ven verlengd. De veelbesproken trainer van de Brabanders blijft een jaar langer aan de club verbonden.

Van der Ven raakte begin november behoorlijk in opspraak na incidenten rondom het veelbesproken duel met Excelsior. De trainer deed daar een aantal niet zo handige uitspraken, waarvoor hij later zijn excuses maakte. Nu de lucht rondom zijn persoon is opgeklaard, maakt FC Den Bosch met trots bekend dat het contract van de oefenmeester met een jaar wordt verlengd. "De potentie die wij in Erik zien is groot. Als er tien punten zijn die als graadmeter dienen voor het functioneren van een hoofdtrainer/coach, dan scoort Erik op zeven bovengemiddeld", zegt Bert Ruijsch, manager Voetbalzaken in Den Bosch.

Van der Ven geeft op de clubsite aan dat hij dankbaar is voor het vertrouwen in zijn diensten. "We hebben allemaal maar één belang: het clubbelang. Ons gezamenlijke doel is de supporters vermaken met aantrekkelijk en liefst winnend voetbal van een team met wie FC’ers zich kunnen identificeren. Een op termijn volle Vliert is de missie vanuit de club. Hier wil ik graag mijn bijdrage aan blijven leveren."