'Real Madrid geeft gas voor Braziliaan van dertig miljoen euro'

'Real Madrid geeft gas voor Braziliaan van dertig miljoen euro'

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 16:48vr 03-01-2020 om 16:48

Real Madrid geeft gas voor Reinier. Het Braziliaanse toptalent van Flamengo staat nadrukkelijk in de belangstelling van De Koninklijke, dat de gesprekken heeft geïntensiveerd.

Dat melden het Braziliaanse Globoesporte en het Spaanse Marca. Real heeft de interesse in Reinier al kenbaar gemaakt bij Flamengo, maar geeft nu gas. De Braziliaanse club wacht echter nog wel op een officieel bod, maar die gaat er komen. Flamengo hoopt Reinier tot het einde van het seizoen binnenboord te houden, terwijl Real hem al na de CONMEBOL over wil nemen. De Spaanse club wil hem tot het einde van het seizoen stallen in Castilla, het B-team van Real.

Real moet waarschijnlijk dertig miljoen euro betalen voor Reinier, die op 19 januari achttien jaar wordt. De kans bestaat dat de club nu al zaken wil doen, om te voorkomen dat Flamengo na de CONMEBOL meer geld gaat vragen, mocht Reinier daar schitteren. Volgens Marca is Real echter vol vertrouwen dat Flamengo nu toestemming heeft voor een transfer.

Daarbij komt dat Flamengo in 2020 voor negentig miljoen euro aan spelers moet verkopen, om zo het financiële gat te dichten. Dat zou alleen lukken wanneer Reinier snel verkocht wordt. De transfer kan dan nog voor dit seizoen in de boeken.

Naast Real hebben ook FC Barcelona en Manchester City belangstelling voor Reinier, maar De Koninklijke heeft op dit moment de beste papieren. Ajax werd ook met hem in verband gebracht. Die interesse lijkt echter niet serieus (meer).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws