Nunnely had topclubs voor het uitkiezen: 'Ibrahimovic gaf me een handje'

Nunnely had topclubs voor het uitkiezen: 'Ibrahimovic gaf me een handje'

03-01-2020 18:57
18

In zijn tijd in de jeugd bij Ajax had Ché Nunnely de kans om naar Manchester City, Bayern München en Paris Saint-Germain te vertrekken. Vooral PSG was er alles aan gelegen om de huidige Willem II-aanvaller op jonge leeftijd tot een transfer te verleiden, zo vertelt hij in een interview met ELF Voetbal.

"Op zo’n moment wordt er alles aan gedaan om je over te halen", geeft Nunnely een inkijkje in de pogingen die topclubs doen om talenten weg te kapen bij andere clubs. "Ik werd naar Parijs gehaald voor de kampioenswedstrijd van het eerste elftal. Stond ik daar als jonge jongen in de spelerstunnel en gaven sterren als Zlatan Ibrahimovic me een handje."

"Ook sprak ik kort met Gregory van der Wiel. Hij zei: 'Paris is een mooie club, maar denk goed na wat je wil en wat het beste voor je is'. Dat maakte veel indruk. Dan moet je sterk in je schoenen staan om het aanbod af te wijzen. Bij Ajax had ik het echter ook goed naar mijn zin", aldus Nunnely, wiens doorbraak bij Ajax uitbleef. De aanvaller stapte afgelopen zomer over naar Willem II en maakte tijdens de eerste seizoenshelft veel indruk in Tilburg.