Bosz kan leven met vertrek bij Bayer Leverkusen: 'Het wordt gewoon ja of nee'

Bosz kan leven met vertrek bij Bayer Leverkusen: 'Het wordt gewoon ja of nee'

03-01-2020 20:32 Laatste update: 20:37
105

Er bestaat de nodige onzekerheid omtrent het contract van Peter Bosz bij Bayer Leverkusen. Deze loopt na dit seizoen af, maar club en trainer zijn het nog niet eens kunnen worden over een nieuwe verbintenis.

Bosz gaf zelf al aan met veel plezier te werken bij de Duitse club, maar er blijft onzekerheid rond zijn functie bestaan vanwege het feit dat er nog geen nieuwe verbintenis is gesloten met de club. "Sinds ik hier ben heb ik altijd gezegd heel tevreden te zijn", vertelt Bosz tegen het Duitse Kicker. "Het is prettig werken bij de club, met een goede groep spelers."

Bosz zou het echter begrijpen wanneer de club aan het einde van het seizoen besluit niet met hem verder te gaan. "Dat kan ik begrijpen, maar in het voetbal worden altijd gesprekken gevoerd. Mijn zaakwaarnemer heeft met de club gesproken en tijdens het trainingskamp gaan we opnieuw met elkaar in gesprek."

De Nederlander verwacht snel meer duidelijkheid. "Ik verwacht niet dat het nog maanden gaat duren, het wordt gewoon ja of nee." Leverkusen bereidt zich in de in aanloop naar de tweede seizoenshelft voor met een trainingskamp in het Spaanse La Manga.