Achahbar wil naar het buitenland: 'Stap vooruit maken, zou het spannend vinden'

Achahbar wil naar het buitenland: 'Stap vooruit maken, zou het spannend vinden'

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 22:08vr 03-01-2020 om 22:08

Anass Achahbar vertrok donderdag bij FC Dordrecht en wil een nieuw avontuur aangaan in het buitenland. De aanvaller had voor dit seizoen al afgesproken na 1 januari te vertrekken bij de club uit Dordrecht.

"Ik had vooraf al besproken dat ik nu weg zou gaan", vertelt Achahbar in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik wil een stap vooruit maken. Ik heb voor Dordrecht gespeeld om het plezier terug te krijgen en dat is absoluut gelukt." De aanvaller wil graag naar het buitenland. "Ik zou het super spannend vinden, waar het ook is. Graag zou ik een andere cultuur leren kennen."

In de media werd af en toe het beeld geschetst dat Achahbar er niet alles aan deed om te slagen bij Dordrecht. Hier wil de spits niets van weten. "Ik heb absoluut alles gegeven. Als ik er geen zin meer in had, was ik al klaar geweest. Dat ik niets doe op de trainingen, dat wordt gewoon een beetje in de media geroepen."

Naar eigen zeggen gaan Achahbar en Dordrecht goed uit elkaar, al was de relatie met technisch directeur Harry van den Ham niet goed. "Ik heb het interview gelezen van de technisch directeur, ik vind het jammer dat hij zo heeft gesproken. Ik weet dat wij niet best uit elkaar zijn gegaan. Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik genoeg heb gedaan voor het team om uiteindelijk een stapje hoger te kunnen", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Achahbar klaar voor een stap hogerop?

Ja, die kwaliteiten heeft hij zeker
22%
Nee, daarvoor is zijn mentaliteit niet goed genoeg
78%
(1073 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws