'PSV neemt beoogd vervanger Malen mee naar Qatar en wil transfermarkt niet op'

'PSV neemt beoogd vervanger Malen mee naar Qatar en wil transfermarkt niet op'

04-01-2020 13:53
58

PSV hoopt in de winterse transferperiode niet de transfermarkt op te hoeven na het uitvallen van Donyell Malen. De spits heeft een ogenschijnlijk ernstige knieblessure en staat langere tijd aan de kant. De Eindhovenaren hopen dat Sam Lammers die klap op kan vangen.

Lammers viel aan het begin van dit seizoen uit met een lelijke knieblessure en stond maanden langs de kant. De spits, die vorig jaar nog werd uitgeleend aan SC Heerenveen, is met PSV afgereisd naar Qatar voor het trainingskamp en de club lijkt te hopen dat hij hier voldoende ritme op kan doen om na de winterstop weer in actie te komen, zo weet het Eindhovens Dagblad

Waar de meeste PSV-spelers in de winterstop een tijd vrijaf kregen, bleef Lammers actief op De Herdgang om vanaf dit moment zo snel mogelijk weer aan te kunnen sluiten bij de selectie. Laat de spits tijdens het trainingskamp zien dat hij terug aan het keren is naar zijn oude niveau, dan heeft PSV volgens de krant een waardig alternatief voor Malen en hoeft het niet de transfermarkt op.

Over het seizoen van Malen heerst nog onduidelijkheid. PSV hoopt dat de spits aan het einde van het seizoen nog een rol van betekenis kan spelen in de Eredivisie.