De Graafschap wacht half uur op oefentegenstander: 'We zijn ook verwende jongens'

De Graafschap wacht half uur op oefentegenstander: 'We zijn ook verwende jongens'

05-01-2020 07:45 Laatste update: 11:33
33

De Graafschap heeft 2020 afgetrapt met een 2-2 gelijkspel tegen Europa FC uit Gibraltar. De wedstrijd werd gekenmerkt doordat de Doetinchemmers bijna een half uur moesten wachten op hun oefentegenstanders.

De tegenstander uit de dwergstaat arriveerde zo'n 25 minuten te laat bij de wedstrijd. Daarnaast had men niet de beschikking over de juiste wedstrijdshirts, waardoor Europa FC de wedstrijd moest beginnen met oranje hesjes. Trainer Mike Snoei vindt er het zijne van. "We moesten lang wachten, onze warming-up werd verstoord. Daar hadden we in het begin van de wedstrijd zichtbaar last van. Europa FC ging veel beter met de omstandigheden om, zij zijn dat misschien wat meer gewend. Wij zijn wat dat betreft ook wat verwende jongens."

Wedden

Meer odds

Na afloop van het de opvallende partij hinkt de trainer op twee gedachten, zo geeft hij aan tegenover De Gelderlander. "Afspraken werden niet nagekomen. Normaal gesproken zijn we juist sterk bij standaardsituaties. Wij mogen de doelpunten niet zo makkelijk weggeven." Toch zag hij ook positieve punten. "In de tweede helft heb ik veel jonge, gretige gasten gezien die iets willen toevoegen aan het team. Dat geeft aan dat we een sterke selectie hebben. Maar voorin willen we ons nog versterken."