Engels gerucht: Arsenal wil Ziyech deze winter kopen, Ajax stelt vraagprijs vast

Engels gerucht: Arsenal wil Ziyech deze winter kopen, Ajax stelt vraagprijs vast

05-01-2020 11:38 Laatste update: 11:44
202

Arsenal wil Hakim Ziyech deze winter overnemen van Ajax. Dat meldt Express. Arsenal-manager Mikel Arteta ziet in Ziyech de gedroomde versterking voor zijn elftal. 

Volgens de berichtgeving staat Ajax wel open voor een verkoop van zijn smaakmaker, maar alleen tegen de gewenste prijs. Arsenal heeft te horen gekregen dat het vijftig miljoen euro zal moeten neerleggen voor Ziyech. Arsenal zal het spelletje overigens slim moeten spelen: ook Tottenham Hotspur is geïnteresseerd in de Marokkaans international.

Arsenal draait een matig seizoen en dat kostte manager Unai Emery recent de kop. Nu met Arteta een nieuwe manager voor de lange termijn is aangesteld, is de club bereid om financiële injecties te doen. Afgelopen zomer werd de buitenspeler c.q. middenvelder van Ajax ook al gelinkt aan een transfer naar Arsenal, maar zover kwam het niet. 

Ziyech is al jaren de grote man bij Ajax en blinkt bijna wekelijks uit onder Erik ten Hag. De 26-jarige linkspoot was de afgelopen zomers meermaals dicht bij een vertrek bij Ajax, maar telkens bleef interesse vanuit de absolute top uit.