AZ neemt broertje Koopmeiners mee op trainingskamp: 29 spelers mee naar Oliva

AZ neemt broertje Koopmeiners mee op trainingskamp: 29 spelers mee naar Oliva

05-01-2020 15:40 Laatste update: 15:41
48

AZ heeft zondag de reis naar Spanje gemaakt om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. De Alkmaarders nemen 29 spelers mee naar Oliva. Aanwinsten Håkon Evjen en Ramon Leeuwin trainen voor het eerst mee bij AZ. Ook is er plek voor het Peer Koopmeiners, het broertje van aanvoerder Teun Koopmeiners.

Naast Evjen en Leeuwin heeft coach Arne Slot ook plaats gemaakt voor een aantal spelers uit de jeugdopleiding van de club, waaronder Peer Koopmeiners, het jongere broertje van aanvoerder Teun Koopmeiners. Ook is er plek voor middenvelders Mo Taabouni en Thijs Oosting.

AZ speelt op vrijdag 10 januari een oefenwedstrijd tegen KV Mechelen uit België. De verrichtingen van de Alkmaarders in Oliva zijn via de socialmediakanalen van de club te volgen. 

De volledige AZ-selectie:

Keepers: Marco Bizot, Rody de Boer, Jasper Schendelaar, Mees Bakker.

Verdedigers: Jonas Svensson, Ron Vlaar, Stijn Wuytens, Owen Wijndal, Yukinari Sugawara, Thomas Ouwejan, Ramon Leeuwin, Joris Kramer, Léon Bergsma.

Middenvelders: Fredrik Midtsjø, Dani de Wit, Teun Koopmeiners, Jordy Clasie, Håkon Evjen, Kenzo Goudmijn, Thijs Oosting, Mo Taabouni, Peer Koopmeiners.

Aanvallers: Calvin Stengs, Myron Boadu, Oussama Idrissi, Albert Gudmundsson, Ferdy Druijf, Zakaria Aboukhlal en Félix Andrade.