ED: oefenwedstrijden tegen Eupen en Club Brugge niet haalbaar voor Lammers

ED: oefenwedstrijden tegen Eupen en Club Brugge niet haalbaar voor Lammers

05-01-2020 16:17
24

Sam Lammers traint weer volop mee bij PSV. De spits viel aan het begin van dit seizoen uit met een vervelende knieblessure, maar het lijkt erop dat het de goede kant op gaat. 

De oefenwedstrijden in Qatar lijken nog wel te vroeg te komen voor Lammers, zo weet het Eindhovens Dagblad. Tijdens de eerste trainingssessie sloot de spits, die vorig seizoen nog werd uitgeleend aan SC Heerenveen, weer aan bij de eerste selectie van PSV. Hij deed alle oefeningen mee en lijkt flinke stappen vooruit te zetten.

PSV speelt tijdens het trainingskamp in Qatar twee oefenwedstrijden, tegen de Belgische clubs Club Brugge en KAS Eupen, maar in die duels gaan we Lammers dus waarschijnlijk niet in actie zien. 

PSV wil het nog niet hebben over de rentree van Lammers, maar de timing van de terugkeer zal de club goed uitkomen. Donyell Malen viel voor de winterstop geblesseerd uit en ging afgelopen zaterdag succesvol onder het mes in het Amerikaanse Pittsburgh. Voor hem zit het seizoen er al op en het is nog een vraagteken of Malen het EK van aankomende zomer gaat halen.