Update: Bruma sluit aan bij PSV-selectie na pijnlijke paspoortblunder

Update: Bruma sluit aan bij PSV-selectie na pijnlijke paspoortblunder

Gepubliceerd: zondag 5 januari 2020 om 17:09zo 05-01-2020 om 17:09

Laatste update: maandag 6 januari 2020 om 08:59ma 06-01-2020 om 08:59

Bruma is onderweg naar Qatar. Dat meldt De Telegraaf zondag. PSV heeft in samenwerking met verschillende instanties kunnen regelen dat de Portugese aanvaller alsnog op het vliegtuig mocht stappen.

Bruma moest zondagavond achterblijven, omdat zijn paspoort bij de douanecheck verlopen bleek te zijn. Hij miste daardoor de vlucht en de eerste training van PSV na de winterstop in Doha. Na bemiddeling van PSV kon de Portugees zondagmiddag alsnog in het vliegtuig stappen.

De timing van de paspoortflater komt hoogst ongelegen, nu PSV een hoop aanvallers mist. Donyell Malen is de rest van het seizoen uitgeschakeld door een zware knieblessure, terwijl Steven Bergwijn het winterse trainingskamp laat schieten en in Eindhoven werkt aan zijn herstel.

Zodra Bruma is aangesloten, heeft interim-trainer Ernest Faber de beschikking over 27 spelers. PSV oefent in Qatar tegen de Belgische ploegen Club Brugge (donderdag) en KAS Eupen (zaterdag).

Update: Bruma is zich bij de selectie van PSV gevoegd. Dat meldt Voetbal International. De Portugese aanvaller arriveerde zondagavond in Qatar en heeft maandag meteen meegetraind. De problemen met het paspoort van Bruma zijn opgelost, waardoor hij met enige vertraging alsnog zijn ploeggenoten achterna kon reizen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws