Advocaat neemt geblesseerden en jeugdspelers mee, Kelly en Ayoub mogen vertrekken

Advocaat neemt geblesseerden en jeugdspelers mee, Kelly en Ayoub mogen vertrekken

06-01-2020 13:30 Laatste update: 15:08
83

Feyenoord vertrekt maandag richting Marbella voor het winterse trainingskamp. Dick Advocaat heeft in zijn selectie ruimte voor een drietal geblesseerden en geeft daarnaast jeugd de kans zich te bewijzen bij het eerste team.

Zoals gebruikelijk slaan de Rotterdammers hun trainingskamp op in het Spaanse Marbella. Feyenoord heeft besloten om Ridgeciano Haps, Sven van Beek en Rick Karsdorp mee te nemen naar Zuid-Europa. Het drietal is herstellende van uiteenlopende blessures, maar is er wél bij op het trainingskamp. Aldaar wordt er gewerkt aan het revalidatieproces.

Advocaat heeft naast het geblesseerde drietal ruimte ingeruimd voor twee jeugdspelers. Ramon Hendriks en Denzel Hall (beiden achttien jaar) mogen de komende week ruiken aan het grote werk. Naoufal Bannis, Marouan Azarkan en Achraf El Bouchataoui hebben aan de andere kant minder nieuws gehad. Zij reizen niet mee af naar Spanje en keren 'gewoon' terug naar Feyenoord Onder-19. De Rotterdammers spelen op woensdag en zaterdag oefenwedstrijden. TSG Hoffenheim en Borussia Dortmund vormen de tegenstanders.

Overigens zijn Yassine Ayoub en Liam Kelly ook afwezig in Spanje. Het tweetal komt niet meer voor in de plannen van Advocaat en mag uitkijken naar een andere club. Zij blijven achter in Rotterdam zodat zij zich kunnen oriënteren op een vervolgstap in hun carriére.