Juventus-directeur sluit vertrek tweetal uit: 'Belangrijk in ons project hier'

Juventus-directeur sluit vertrek tweetal uit: 'Belangrijk in ons project hier'

06-01-2020 15:03
20

Emre Can en Adrien Rabiot worden regelmatig in verband gebracht met een weg naar de uitgang bij Juventus. De Italiaanse grootmacht is niet van plan om komende transferperiode spelers te laten vertrekken.

Manchester United, Everton en Paris Saint-Germain zouden interesse hebben getoond in het tweetal, maar Juventus-directeur Fabio Paratici wil het de middenvelders binnenboord houden. "Ik sluit uit dat Can vertrekt, hij blijft bij ons. Er is enorm veel interesse voor zijn diensten, maar ik denk dat hij belangrijk kan zijn in het project waar we mee bezig zijn", zegt hij over de Duitse middenvelder in de Italiaanse media.

Ook over Rabiot heeft hij zijn zegje klaar. "Rabiot kwam hier aan nadat hij acht maanden niet gespeeld had. Het is niet meer dan logisch dat het tijd kost om te wennen. Daar heeft hij de prijs voor betaald. We zijn vol vertrouwen over hem. Hij is een belangrijke speler en een garantie voor Juventus. Er is veel concurrentie in onze selectie, en zo moet het ook zijn op dit niveau."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie