Brighton haalt Dreyer op bij Heerenveen en verkoopt hem meteen weer door

Brighton haalt Dreyer op bij Heerenveen en verkoopt hem meteen weer door

06-01-2020 19:10 Laatste update: 19:15
9

SC Heerenveen kan in de tweede seizoenshelft geen beroep doen op huurling Anders Dreyer. Brighton & Hove Albion heeft de Deense aanvaller teruggehaald en hem meteen doorverkocht aan FC Midtjylland.

Dat melden Heerenveen, Brighton en Midtjylland via de officiële kanalen. Dreyer (21) speelde dertien wedstrijden voor Heerenveen. Daarin scoorde hij één keer. Technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen is teleurgesteld. "Anders ontwikkelde zich hier goed", vertelt hij op de clubsite van Heerenveen.

"We hadden hem er in de tweede seizoenshelft graag bijgehouden. Door een clausule kiest Anders nu voor een transfer naar FC Midtjylland. We wensen hem het allerbeste toe met deze nieuwe uitdaging bij een topclub in Denemarken."

Technisch directeur Dan Ashworth van Brighton geeft tekst en uitleg. "Dit is voor Anders een kans om bij een van de grootste clubs uit Denemarken te spelen. Hij kan nu ook Europa League-voetbal gaan spelen. Dit is een uitstekende stap voor hem en wij wensen hem het beste in de toekomst."