Nieuwe kans bij Vitesse: 'Ik zie het wel, want slechter kan het toch niet'

Nieuwe kans bij Vitesse: 'Ik zie het wel, want slechter kan het toch niet'

Gepubliceerd: maandag 6 januari 2020 om 20:13ma 06-01-2020 om 20:13

Het is aanpoten voor Roy Beerens, die een jaar niet heeft gespeeld, maar weer een nieuwe kans heeft gekregen bij Vitesse. Vooral conditioneel moet de 32-jarige aanvaller stappen maken.

Beerens werd door Leonid Slutsky uit de selectie gezet omdat hij niet meer nodig was. Zijn opvolger Edward Sturing heeft hem weer bij de groep gehaald. Beerens doet er op het trainingskamp in Spanje aan om zo fit mogelijk te worden. Hij beseft dat zijn leeftijd niet in zijn voordeel speelt.

"Ik wil natuurlijk wel wedstrijdfit worden, maar straks ben ik misschien niet fit genoeg, snel genoeg of heb ik de waardes niet meer om te duelleren met mijn concurrenten. Alleen maak ik me daar nu geen zorgen om", zegt Beerens tegen Omroep Gelderland. "Mijn prioriteit ligt bij het zorgen van het lichaam en zorgen dat ik weer adem heb om mee te doen."

Beerens lijkt zich niet druk te maken. "Ja, maar wat moet ik dan? Ik heb een jaar stilgezeten. Ik heb me al druk genoeg gemaakt. Op een gegeven moment zet je de knop om en denk je bij jezelf, het zal wel einde oefening zijn. Maar dit is een tweede kans en die ga ik positief aan. Ik zie wel waar het schip strandt, want slechter kan het toch niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Beerens wat toevoegen aan Vitesse?

(572 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws