'Een eer, maar we hebben geen contact gehad met Tottenham over Eriksen'

'Een eer, maar we hebben geen contact gehad met Tottenham over Eriksen'

06-01-2020 22:09
8

Internazionale ontkent dat Christian Eriksen op weg is naar Italië. Tottenham Hotspur zou nagenoeg akkoord zijn met de Serie A-club, maar CEO Beppe Marotta laat een ander verhaal horen.

Volgens (serieuze) Italiaanse media zijn Inter en Tottenham bijna akkoord over de transfersom. Zover is het volgens Marotta nog niet. "Inter wordt vaak gelinkt aan spelers die goed zijn. Dat is een eer, maar we hebben geen contact gehad met Tottenham", zegt hij tegen Sky Sport Italia.

"Eriksen is een getalenteerde speler. Dat hoef ik je niet te vertellen. Hij is in juni transfervrij. Ik denk dat veel clubs geïnteresseerd zijn. Het is een interessante speler, maar wij zijn niet in onderhandeling met zijn club of zaakwaarnemer."

Marotta laat wel weten dat Inter de transfermarkt op wil. "We hebben nog geen beslissingen genomen, omdat we dit rustig willen bekijken. Het is mogelijk dat we helemaal niemand halen. Ik noem liever geen namen, maar we zijn erg actief op de transfermarkt. Wie we halen hangt ook af van wie er vertrekken. We zoeken nu een middenvelder en vleugelspeler."