Zaakwaarnemer bevestigt: Ajax en Galatasaray bespreken huurtransfer Babel

Zaakwaarnemer bevestigt: Ajax en Galatasaray bespreken huurtransfer Babel

Gepubliceerd: dinsdag 7 januari 2020 om 12:26di 07-01-2020 om 12:26

Laatste update: dinsdag 7 januari 2020 om 12:51di 07-01-2020 om 12:51

Ryan Babel is inderdaad in beeld bij Ajax. Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht bevestigt tegenover De Telegraaf dat de scoop van Eurosport op waarheid berust.

De Amsterdammers zijn in gesprek met Galatasaray over een huurdeal tot het einde van het seizoen. "Dat klopt, ja", aldus Haatrecht. Ajax is bij de 33-jarige Oranje-international uitgekomen vanwege fysieke ongemakken in de voorhoede: David Neres, Quincy Promes en Zakaria Labyad waren of zijn voor langere tijd uit de roulatie vanwege blessureleed. Babel ziet een tweede rentree in Amsterdam - ook tijdens het seizoen 2012/2013 keerde hij terug bij Ajax - zitten, maar zal moeten wachten op een akkoord tussen beide clubs.

De bij Ajax opgeleide spits is pas aan zijn eerste seizoen bij Galatasaray bezig: afgelopen zomer kwam hij transfervrij over van Fulham, waar hij eveneens slechts een half jaar speelde. Babel is in Istanbul uitgegroeid tot een vaste waarde en scoorde tot dusver vijf keer in vijftien competitiewedstrijden. Cim Bom Bom kampt echter met financiële problemen: het zou de club niet slecht uitkomen als Babel tijdelijk van de loonlijst verdwijnt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws