'Middlesbrough haalt huurling terug: eerste aanwinst voor ADO en Pardew'

'Middlesbrough haalt huurling terug: eerste aanwinst voor ADO en Pardew'

07-01-2020 13:35
22

ADO Den Haag heeft sinds kort een Britse manager en lijkt ook een centrale verdediger uit Engeland te halen. Volgens Voetbal International moet Sam Stubbs van Middlesbrough de eerste winterse versterking sinds de entree van Alan Pardew worden.

De 21-jarige zoon van voormalig Everton- en Celtic-speler Alan Stubbs werd tijdens de eerste seizoenshelft verhuurd aan de Schotse Premiership-club Hamilton Academical, waar hij een vaste waarde is. Middlesbrough heeft echter besloten om hem terug te halen en direct door te sturen naar ADO, meldt VI dinsdagmiddag. Naar verwachting sluit Stubbs later op de dag al aan tijdens het trainingskamp in het Spaanse Málaga.

Met de aanstaande komst van de Engelsman heeft Pardew weer wat extra smaken centraal achterin: zijn voorganger Fons Groenendijk kon alleen een beroep doen op Tom Beugelsdijk en Shaquille Pinas en gelegenheidsverdedigers als Dion Malone en Danny Bakker. Aleksandar Bjelica kon ook in het hart van de defensie uit de voeten, maar is recentelijk uit de selectie gezet.

Mogelijk kan ADO binnenkort meer Britse versterkingen begroeten. VI meldde onlangs al dat voormalig toptalent Ravel Morrison in beeld is.