'Grote Engelse clubs willen in gesprek met uitblinkende middenvelder van Telstar'

'Grote Engelse clubs willen in gesprek met uitblinkende middenvelder van Telstar'

Gepubliceerd: dinsdag 7 januari 2020 om 14:31di 07-01-2020 om 14:31

Telstar vreest voor een vertrek van sterkhouder Marcus McGuane. De Engelse middenvelder, die door de Witte Leeuwen gehuurd wordt van Barcelona, heeft zich met zijn sterke spel in de kijker gespeeld bij enkele grote clubs uit Engeland.

De middenvelder heeft van Telstar toestemming gekregen om deze week in Engeland over een transfer te praten, meldt NH Nieuws. Het medium schrijft dat een aantal 'grote Engelse clubs' interesse heeft getoond in McGuane. "Wij hebben Marcus dan ook tot aanstaande maandag de mogelijkheid gegeven om met deze clubs in gesprek te gaan", laat Telstar-trainer Andries Jonker optekenen. "Mocht dit niets opleveren, dan zal Marcus zich gewoon weer bij ons melden."

De Velsenaren speelden dit seizoen zestien wedstrijden met McGuane in de gelederen. Daarin trof de Engelse middenvelder één keer doel. De van Barcelona gehuurde McGuane genoot zijn jeugdopleiding bij Arsenal, waarna hij in januari 2018 naar Spanje vertrok. Nu krijgt de Engelsman dus de kans om weer terug te keren naar zijn vaderland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws