Klaassen krabbelt terug: 'Als ik dat nu nog steeds zou zeggen zou dat dom zijn'

Klaassen krabbelt terug: 'Als ik dat nu nog steeds zou zeggen zou dat dom zijn'

07-01-2020 16:29
37

Het gaat niet goed met Werder Bremen en dat gaat ook Davy Klaassen niet in de koude kleren zitten. De middenvelder, die in de zomer van 2018 voor een recordbedrag van vijftien miljoen euro overkwam van Everton, is kritisch op zichzelf.

In de eerste seizoenshelft gaf Klaassen vaak te kennen dat hij zijn ploeg 'veel te goed vond voor een strijd tegen degradatie', maar de cijfers liegen er in de winterstop niet om. De club uit Bremen staat zeventiende en aan het einde van het seizoen betekent dat directe degradatie. Klaassen komt dan ook terug op zijn eerdere uitspraken. "Als ik dat nu nog steeds zou zeggen zou dat wel heel dom zijn..", laat hij optekenen in Bild.

De voormalig Ajacied wil natuurlijk wel graag meer laten zien. "Ik zeg wat ik denk en wat ik voel, niet wat ik denk dat mensen graag willen horen. Maar op dit moment ben ik ontevredener dan iedere supporter van de club. Het is natuurlijk wel lastig om iedere wedstrijd je beste spel te laten zien. Als ik wist hoe ik dat op kon lossen had ik het al gedaan. Ik ben ook geen speler die even vijf man uitspeelt. Ik ben, net als de rest, afhankelijk van mijn ploeggenoten."