VVV komt met bevestiging: Vitesse-spits maakt seizoen af in Venlo

VVV komt met bevestiging: Vitesse-spits maakt seizoen af in Venlo

07-01-2020 17:35 Laatste update: 17:42
26

Vitesse verhuurt spits Oussama Darfalou tot het einde van het seizoen aan VVV-Venlo. Hiermee heeft de ploeg van trainer Hans de Koning de zo gewilde versterking in de voorhoede binnen.

VVV bevestigt de deal met Vitesse dinsdagmiddag. De ploeg uit Venlo is de minst scorende in de Eredivisie en hoopt dat Darfalou daar verandering in kan brengen.  "Feit is dat we op dit moment de minst scorende ploeg in de Eredivisie zijn. Met de komst van Oussama Darfalou hebben we voorin extra mogelijkheden om doelpunten te gaan maken", vertelt technisch manager Stan Valckx in een persbericht van de club.

"Oussama is een snelle, sterke, doelgerichte spits. Hij heeft een actie in huis en is gebrand om zichzelf in Venlo te bewijzen. We zijn verheugd dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen", sluit Valckx af.

Vitesse moet nog wel wachten op de tewerkstellingsvergunning die Darfalou moet verkrijgen, alvorens aan de slag te mogen bij zijn nieuwe club. Begin volgende week verwacht VVV het papierwerk op orde te hebben.