'Pereiro en zaakwaarnemer gaan voor tekengeld, transfervrij PSV-vertrek dreigt'

'Pereiro en zaakwaarnemer gaan voor tekengeld, transfervrij PSV-vertrek dreigt'

07-01-2020 18:20 Laatste update: 18:23
108

PSV houdt serieus rekening met een vertrek van Gastón Pereiro aan het einde van dit seizoen. De Eindhovenaren proberen de Uruguayaan deze winter te verkopen, maar Pereiro en zijn zaakwaarnemer hebben andere plannen.

Dat meldt Voetbal International. Ondanks de grote belangstelling voor Pereiro, lijkt de middenvelder tot het einde van het seizoen in Eindhoven te willen blijven. Dan loopt zijn contract namelijk af en kan hij bij het tekenen van een overeenkomst met een andere club een hoog bedrag aan tekengeld opstrijken. PSV heeft geprobeerd om het aflopende contract van Pereiro te verlengen, maar slaagde daar niet in.

Wedden

Meer odds

Vooral vanuit Zuid-Europa was er veel interesse in de diensten van de middenvelder, maar Pereiro en zijn zaakwaarnemer hebben dus andere belangen. Vorig seizoen lagen de Eindhovense club en het 'kamp Pereiro' ook al met elkaar in de clinch. PSV bereikte een akkoord met Spartak Moskou en kon vijftien miljoen euro vangen voor Pereiro, maar die had geen zin in een avontuur in Rusland. Het lijkt er dus op dat de Uruguayaans Eindhoven transfervrij gaat verlaten.