'Ontwikkelingen bij Feyenoord: Ayoub vliegt deze week naar mogelijke nieuwe club'

'Ontwikkelingen bij Feyenoord: Ayoub vliegt deze week naar mogelijke nieuwe club'

07-01-2020 23:06 Laatste update: 23:39
55

Voetbal International verwacht dat Feyenoord spoedig toe wil slaan op de transfermarkt. De volledige top van de club is afgereisd naar Marbella, Spanje.

Algemeen directeur Mark Koevermans, technisch directeur Sjaak Troost, voorzitter van de rvc Toon van Bodegem, hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard en Troosts opvolger Frank Arnesen zijn allen aanwezig in Spanje, waar Feyenoord een trainingskamp georganiseerd heeft.

Wedden

Meer odds

Het heeft er alle schijn van dat er wat staat te gebeuren op de transfermarkt, aldus VI. 'Dick Advocaat zal vandaag of morgen ongetwijfeld zijn wensen op tafel leggen.'

Kelly en Ayoub
Liam Kelly is op weg naar de League One, maar naar welke club is nog niet duidelijk. Sunderland, MK Dons en Oxford United hebben interesse. Ook Yassin Ayoub mag vertrekken. De middenvelder wees ADO Den Haag af en mikt op het buitenland. Volgens VI vliegt hij deze week nog naar 'een potentiële nieuwe club in het buitenland'. Ayoub wordt in verband gebracht met een transfer naar Frankrijk, Turkije en het Midden-Oosten.