Blick: PSV heeft 'Nase vorn' in strijd om Rodríguez, maar AC Milan wil 6 miljoen

Blick: PSV heeft 'Nase vorn' in strijd om Rodríguez, maar AC Milan wil 6 miljoen

08-01-2020 08:58 Laatste update: 11:08
94

PSV heeft in de jacht op Ricardo Rodríguez concurrentie vanuit Turkije en Frankrijk, meldt het Zwitserse medium Blick. Ook Fenerbahçe en Olympique Lyon zouden achter de linksback van AC Milan aan zitten.

Volgens Blick hebben de twee clubs zich al gemeld bij de Rossoneri. PSV lijkt vooralsnog 'die Nase vorn' (vertaling: een neuslengte voorsprong) te hebben in de strijd met Fenerbahçe en Olympique Lyon, maar het is nog de vraag of AC Milan hem binnenboord wil houden. Hoewel de Zwitser dit seizoen weinig aan spelen toekomt in San Siro, zouden de Milanezen een transfersom van zes miljoen euro in gedachten hebben. Clubwatcher Rik Elfrink liet eerder al weten dat PSV in ieder geval niet van zins lijkt om 'de hoofdprijs' te betalen.

Rodríguez zelf wil in ieder geval graag verkassen, met het oog op zijn speelkansen tijdens het EK. De Zwitser lijkt oren te hebben naar een verhuizing naar Eindhoven, maar PSV zal er dan eerst uit moeten komen met AC Milan: de huidige nummer 12 van de Serie A wil wel meewerken aan een permanente deal, maar niet aan een tijdelijke transfer. De Telegraaf liet dinsdag al weten dat de zaakwaarnemer van de back bezig is om 'de voorwaarden te creëren waarop hij naar PSV kan vertrekken'.