Rotterdams bedrijf 'regelt ontmoetingen met Messi en Ronaldo': 'Kennen we niet'

Rotterdams bedrijf 'regelt ontmoetingen met Messi en Ronaldo': 'Kennen we niet'

08-01-2020 09:45 Laatste update: 27-03-2023 11:09
13

Het Algemeen Dagblad heeft woensdag uitgepakt met een opmerkelijk verhaal over het Rotterdamse bedrijf Mijn Luxe Bucketlist. De onderneming claimt peperdure ontmoetingen met onder meer Lionel Messi, Neymar en Cristiano Ronaldo mogelijk te kunnen maken.

Mijn Luxe Bucketlist maakt via de eigen website reclame voor ontmoetingen met Messi, Neymar en Ronaldo, maar ook met beroemdheden als Max Verstappen, Ed Sheeran, Paus Franciscus, Lady Gaga en Beyoncé. Een meet and greet met Messi zou 55 duizend euro kosten. Ter vergelijking: aanschuiven bij het White House Correspondents' Dinner is volgens het bedrijf achtduizend euro goedkoper. Ook zou Mijn Luxe Bucketlist vijfsterrenarrangementen aanbieden bij Premier League-wedstrijden en de Champions League-finale.

Het management van Max Verstappen laat echter aan het AD weten dat men het bedrijf niet kent. Ook bij de zakelijke vertegenwoordigers van Cristiano Ronaldo doet Mijn Luxe Bucketlist geen belletje rinkelen. "Wij kennen dit bedrijf niet en Cristiano doet dit soort gelegenheden niet", aldus Manuela Brandão namens het kamp-Ronaldo. Ook het correspondentieadres aan het beursplein Rotterdam blijkt niet te kloppen: op het opgegeven adres is overigens wel een ander bedrijf van oprichter Herman de Wilt gevestigd.