'Namen van ervaren Lens en 'betere optie' Guidetti vallen bij Feyenoord'

'Namen van ervaren Lens en 'betere optie' Guidetti vallen bij Feyenoord'

De namen van Jeremain Lens en John Guidetti vallen bij Feyenoord. De Rotterdammers zijn op zoek naar versterking voor de aanval en komen wellicht uit bij twee oude bekenden.

Voetbal International schrijft dat de naam van Lens wordt 'genoemd'. Dick Advocaat werkte bij Zenit Sint-Petersburg, Sunderland en Fenerbahçe samen met de 32-jarige spits, die nu onder contract staat bij Besiktas. Hij kwam dit seizoen tien keer in actie voor de Turkse topclub, scoorde niet en gaf twee assists.

Ook Guidetti zou in beeld zijn. 'Volgens ingewijden was Feyenoord tegen het einde van de vorige transferperiode al bezig met een terugkeer van de Zweedse spits', aldus VI. Guidetti heeft geen perspectief bij zijn huidige club Alavés en staat op de nominatie om verhuurd te worden.

Guidetti (27) werd tijdens het seizoen 2011/2012 door Feyenoord gehuurd van Manchester City en groeide uit tot de held van Het Legioen. In 23 Eredivisie-wedstrijden kwam hij tot twintig goals en zes assists, waardoor de Rotterdamse club tegen alle verwachtingen in als tweede eindigde in de Eredivisie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s