NEC-bankzitter mag transfervrij vertrekken: 'Moeilijkste periode uit carrière'

NEC-bankzitter mag transfervrij vertrekken: 'Moeilijkste periode uit carrière'

Gepubliceerd: woensdag 8 januari 2020 om 14:08wo 08-01-2020 om 14:08

Laatste update: woensdag 8 januari 2020 om 14:11wo 08-01-2020 om 14:11

Randy Wolters heeft zijn laatste wedstrijd voor NEC mogelijk al gespeeld. De aanvaller komt in Nijmegen weinig aan spelen toe en mag deze winter transfervrij vertrekken uit het Goffertstadion.

 Het contract van Wolters loopt pas in de zomer af, maar toch kan hij al uitkijken naar een nieuwe werkgever, zo vertelt hij aan het Leidsch Dagblad. "Als de mogelijkheid zich voordoet, mag ik dus weg. Ik kijk om mij heen, maar er valt nu nog niets zinnigs te zeggen. Zo lang ik speler van NEC ben, zal ik in ieder geval de volle honderd procent geven voor de club."

"Maar dat ik in een lastige situatie zit, is wel duidelijk", vervolgt Wolters. Dit seizoen komt hij minder aan spelen toe in Nijmegen, waar hij dit seizoen tot twaalf optredens in de Keuken Kampioen Divisie kwam, waarvan maar liefst tien als invaller. "Als voetballer is dit mijn moeilijkste periode uit mijn carrière. Het is gewoon heel vervelend als je niet aan spelen toekomt. Ik wil gewoon iedere week lekker voetballen."

Waarom Wolters niet aan spelen komt bij NEC blijft voor de aanvaller een raadsel. "In het begin van het seizoen heb ik veel gespeeld maar daarna kreeg ik eigenlijk vanuit het niets veel minder speeltijd. De ene wedstrijd viel ik in, maar soms zat ik een hele wedstrijd op de bank. Die onduidelijkheid is vooral vervelend. Er wordt hier niet veel gecommuniceerd, dat maakt het lastiger."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws