'New player in town' bij ADO Den Haag: eerste versterking voor Pardew

'New player in town' bij ADO Den Haag: eerste versterking voor Pardew

08-01-2020 13:58 Laatste update: 14:03
20

ADO Den Haag heeft de eerste versterking sinds de aanstelling van Alan Pardew binnengehaald. Sam Stubbs (21) komt op huurbasis over van Middlesbrough.

Dat bevestigt ADO woensdag via de officiële kanalen. Stubbs speelde in de eerste seizoenshelft bij de Schotse club Hamilton Academical FC en beproeft nu zijn geluk in Nederland. Hij voegde zich dinsdag al bij de Haagse selectie op het trainingskamp van ADO in Spanje.

Wedden

Meer odds

"Ik ben zeer blij om hier te zijn", reageert Stubbs. "Deze stap komt voor mij op het juiste moment. Ik wil mezelf hier niet alleen verder ontwikkelen, maar wil er samen met het team ook alles aan doen om de club op het hoogste niveau van Nederland te houden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Mijn eerste indruk van de club is zeer goed."

Stubbs doorliep de jeugdopleiding van Everton en stapte in 2013 over naar Wigan Athletic. Na huurperiode bij Crewe Alexandra en AFC Flyde belandde hij twee jaar geleden bij Middlesbrough. Het is de derde keer dat Championship-club Boro hem verhuurt.