Update: Feyenoord en Borussia Dortmund vinden oplossing voor 'oefenprobleem'

Update: Feyenoord en Borussia Dortmund vinden oplossing voor 'oefenprobleem'

08-01-2020 19:43 Laatste update: 09-01-2020 15:18
29

De oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Borussia Dortmund staat op losse schroeven. De Rotterdammers wilden zaterdag in het stadion van Marbella tegen de Duitse topclub spelen, maar Marbella komt die dag zelf in actie in de Spaanse beker.

Volgens het Algemeen Dagblad blijkt het vinden van een andere locatie erg lastig. Dat komt mede doordat er voldoende ruimte moet zijn voor supporters om de wedstrijd te bezoeken. Overigens speelt Dortmund zaterdag twee vriendschappelijke duels: één tegen Feyenoord en één tegen competitiegenoot FSV Mainz, waar Jean-Paul Boëtius onder contract staat.

Wedden

Meer odds

Feyenoord hoopt spoedig uitsluitsel te krijgen van de Spaanse autoriteiten. De ploeg van coach Dick Advocaat oefende woensdag al wel tegen Hoffenheim. Na een 2-0 achterstand werd alsnog met 2-3 gewonnen van de formatie van coach Alfred Schreuder. Luciano Narsingh (twee keer) en Jens Toornstra vonden het net. Feyenoord verblijft tot 11 januari in Spanje.

Update: De oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Borussia Dortmund van aanstaande zaterdag gaat door. Dat meldt Voetbal International. Het vriendschappelijke duel op het Marbella Football Center begint om 12.00 uur. Het stadion van Marbella was bezet, omdat de plaatselijke FC er zaterdag een bekerwedstrijd speelt.