Dessers over eventuele transfer: 'Je voelt dat er dingen in beweging komen'

Dessers over eventuele transfer: 'Je voelt dat er dingen in beweging komen'

Gepubliceerd: woensdag 8 januari 2020 om 23:17wo 08-01-2020 om 23:17

Cyriel Dessers maakt dit seizoen indruk bij Heracles Almelo. De goaltjesdief staat op het punt om uit te komen voor de Nigeriaanse nationale ploeg en de interesse in Dessers stijgt.

Dessers laat zich, geconfronteerd met zijn goede statistieken, uit over een toekomstige transfer. "Je voelt dat er dingen in beweging komen, maar ik ben daar niet mee bezig", begint Dessers tegenover het Belgische Sport/Voetbalmagazine. "Het zou zonde zijn om nu al meteen een nieuwe stap te zetten."

Dessers heeft bepaalde doelen die hij eerst nog wil halen. "Ik heb voor het seizoen enkele doelen gesteld en die wil ik behalen. Met deze ploeg Europees voetbal afdwingen bijvoorbeeld. Misschien scoor ik na de winterstop niet meer en blijf ik bij Heracles, misschien maak ik er nog tien en versier ik een mooie transfer."

"Vorig jaar stond ik op ditzelfde tijdstip klaar om uitgeleend te worden door Utrecht (aan Waasland-Beveren, red), maar ik raakte geblesseerd en dat plan ging niet door", realiseert Dessers zich. "Uiteindelijk was ik nog belangrijk in de play-offs voor Europees voetbal. Je kunt dus best niet te ver vooruit kijken in het voetbal, heb ik geleerd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws