'De zaakwaarnemer van Van de Beek ontkent de interesse niet'

'De zaakwaarnemer van Van de Beek ontkent de interesse niet'

09-01-2020 09:27
56

FOX Sports heeft contact gezocht met het kamp van Donny van de Beek naar aanleiding van de berichten die hem aan Manchester United linken. De interesse wordt niet ontkend.

Volgens ESPN, Voetbal International en het Algemeen Dagblad staat Ajax-middenvelder Van de Beek hoog op het verlanglijst van United. "Dan is de vraag: wat vindt Van de Beek daar zelf van? Wij hebben contact gezocht met de zaakwaarnemer van Van de Beek (Guido Albers, red.)", zegt FOX-presentator Cristian Willaert.

"Hij wilde er niet teveel over zeggen, maar hij ontkende de interesse in ieder geval niet. Hij ontkende ook niet dat Van de Beek misschien wel trek heeft in Manchester United."

"Of dat allemaal zo is, moet gaan blijken. Misschien zijn er op de achtergrond al gesprekken. Dat gaat in de komende weken duidelijk worden. We weten dat Marc Overmars in principe niemand wil laten gaan, maar als Manchester United komt worden de bedragen over het algemeen heel groot en gaat er onderhandeld worden. Je weet dan nooit hoe het gaat eindigen."